In cazul in care sunteti indemnati/abordati de catre diverse persoane sau societati comerciale, sa achizitionati produse de tipul/marca celor importate de societatea noastra – VIVACE EXTRA SRL si comercializate prin magazinul "Gramofon" sau prin intermediul partenerilor nostri autorizati, va rugam sa fiti foarte vigilenti!

Este foarte probabil ca aceste produse sa aiba o provenienta incerta (contrabanda, piata gri), sa fie contrafacute sau sa nu fie prevazute pentru a fi comercializate in Republica Moldova, utilizarea lor putand sa va puna viata in pericol.

VIVACE EXTRA SRL nu are niciun fel de raspundere legala privind garantia sau eventualele vicii ascunse pentru astfel marfuri, in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia consumatorului.

De asemenea, ne rezervam dreputul de a refuza reparatia unor astfel de produse in centrul nostru de service autorizat, sau de a percepe taxe suplimentare ce vor cominicate clientului pentru fiecare caz particular.

Pentru a evita astfel de situatii neplacute, va recomandam ca inainte de efectuarea oricaror tranzactii cu terte firme sau persoane, sa ne contactati la numarul de telefon 022-200-066 si sa verificati daca entitatea care incearca sa va vanda marfa are statut de partener autorizat al VIVACE EXTRA SRL.

Lista marcilor/brandurilor pe care societatea noastra le reprezinta official in Republica Moldova poate fi consultata aici.


Cu stima,
Echipa de vanzari a magazinului "Gramofon"
Vivace Extra SRL