01.09.2016

Scopul programului constă în acordarea unui suport financiar studenților care frecventează cursurile de zi ale instituțiilor de învățământ muzical, oferit de YAMAHA MUSIC FOUNDATION, misiunea căreia constă în sprijinirea educației muzicale în întreaga lume.

Program:
·    Bursa unică în valoare de 1,000 dolari SUA pentru 3 studenți din țările: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Turkmenistan, Uzbekistan, Ucraina.
·    Instrumentul muzical supus concursului:  PIAN.
·    Participanții trebuie să prezinte înregistrarea audio cu interpretarea muzicala proprie până la 30 noiembrie 2016. În baza acestor înregistrări, juriul concursului va alege 9 de finaliști, selecția definitivă facându-se în urma audiției finale de calificare.
·    Audiția finală se va desfășura la data de 11 februarie 2017 în or. Dubai, Emiratele Arabe Unite.
·    Fiecare participant poate fi însoțit de un profesor.
·    Cheltuielile de transport și cazare vor fi acoperite integral de compania YAMAHA.

Condiții de participare:
·    Vârsta participantului: data nașterii în perioada de 01 ianuarie 1995 - 31 decembrie 2001.
·    Participanții trebuie să fie studenți a instituțiilor de învățământ muzical.
·    Pentru participarea la audiția de calificare este necesar să fie depusă o cerere de participare însoțită de un CD sau USB Flash cu înregistrarea audio a două opere muzicale ( #1: orice etude F. Chopin,   #2: orice operă muzicală, la alegere .
·    Durata totală a operelor muzicale nu trebuie să depășească 20 minute.

Formularul de participare poate fi descărcat aici

Magazinul ”Gramofon” este distribuitorul oficial al companiei YAMAHA în Republica Moldova și îi invită pe tinerii pianiști să participe la acest program.

Cererile vor fi depuse la adresa: Magazin de instrumente muzicale “Gramofon”, mun. Chișinău, str. Pușkin, 35, telefon: 022-200-066, telefon mobil: 0-6978-4466, E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Vă dorim mult succes!